Tervetuloa Petran buduaariin!

Buduaari tarkoittaa pientä huonetta tai salonkia, jossa nainen viimeistelee pukeutumistaan tai ottaa vastaan lähimpiä ystäviään. Tässä blogibuduaarissa keskitytään lastenvaatteisiin ja lapsiperhe-elämään. Ja jutustellaan toivottavasti myös uusien ystävien kanssa.torstai 2. kesäkuuta 2011

Unelmia ja puutarhahommia

En ole koskaan ollut juurikaan innostunut puutarhan hoidosta, mutta tänä keväänä pieni innostus on herännyt. Tänään suunnistimme koko perheen voimin Plantageniin ja aloitin rakentaa pientä ruukkupuutarhaa terassillemme.
Markettaa, petunioita, hortensia, annansilmiä. Tästä se lähtee!
Toivottavasti tämä puutarhakipinä säilyy ja jonain päivänä minullakin on unelmien puutarha.

Pihallamme kasvava sireeni kukkii hurmaavasti. Onko ihanampaa tuoksua kuin kukkiva sireeni!

Klaara rakastaa kukkia. Tässä neidin itse valitsema kesälook, sireenin kukat työnnettynä hatun lierin alle.

Tyttö oli ikionnellinen, kun hänellekin ostettiin oma ruukku ja istuttiin sinnekin kukka.

3 kommenttia:

 1. Minä olen tosi laiska puutarhan hoitaja. Yleensä keväisin iskee inspis, mutta se ei ikinä kestä koko kesää. Joten enemmin tai myöhemmin jäljellä on kuihtuneita kasveja. Tänä keväänä ei ole alkuinspistäkään tullut. Kohta on pakko ryhdistäyty, kun penkissä kukkii enemmän voikukkaa kuin mitään muuta :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kukkaistyttö♥
  Kuulostaa nuo pohdinnat aika tutulta:) En ole myöskään ollut koskaan innostunut puutarhanhoidosta ja siksi meille tehtiinkin suunnitelma, joka olisi valmiina mahdollisimman helppohoitoinen:) Nyt on innostusta kuitenkin alkanut jostain löytyä ja olen huomannut jopa innolla selailevani puutarhalehtiä..
  Ihana tuo syreeni, meillä istuttu ekat viime vuonna ja aikamoisia sinttejä vielä ovat, pari kukkaa kuitenkin näyttää tulevan, ihanaa!!
  *riikka* (kirjautuminen ei edelleenkään onnistu:( )

  VastaaPoista
 3. Ota nyt edes noi hintalaput pois noista ruukuista.

  VastaaPoista