Raparperit poimittu omalta pihalta. Kiitos aikaisemmille asukkaille, jotka nuo herkut ovat istuttaneet. |
Tässä resepti tähän herkkuun.
Raparperikaurapaistos
n. 5 dl raparperia
n. 1 dl sokeria
Laita raparperit ja sokeri kattilaan ja keitä muutama minuutti, kunnes raparperi pehmenee.
Tee paistostaikina käsin kulhossa ryynimäiseksi nyppimällä:
100g margariinia
1dl sokeria
3dl kaurahiutaleita
1tl vaniljasokeria
Kaada raparperipalat uunivuokaan, laita päälle margariini-kauraseos. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15-20 minsaa.
Jäähdytä hiukan ja tarjoa vaniljajätskin kanssa. Taivaallisen hyvää, mahdottoman helppo ja nopea tehdä.
Maistuis mullekin. Kaupoista vaan saa kovin harvoin raparperia:-(
VastaaPoistaTuo on kyllä herkkua.
VastaaPoista