Tervetuloa Petran buduaariin!

Buduaari tarkoittaa pientä huonetta tai salonkia, jossa nainen viimeistelee pukeutumistaan tai ottaa vastaan lähimpiä ystäviään. Tässä blogibuduaarissa keskitytään lastenvaatteisiin ja lapsiperhe-elämään. Ja jutustellaan toivottavasti myös uusien ystävien kanssa.sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Ketutusta

Keltaisessa ketussa on alkanut kesäale. Tykkään ostaa sieltä, koska verkkokauppa toimii niin hyvin (ei turhauttvia klikkiluja eestaas jne.). Aletuotteet oli mahdollista hakea koon mukaan joten sekin helpotti.

Olen vähän lyhytjänteistä tyyppiä muutenkin verkon kanssa. Kaupat joiden softat tökkii, eivät minusta yleensä asiakasta saa. INHOAN huonoja verkkopalveluja yli kaiken!

Ketusta meille lähti pojan akuuttiin t-paita -pulaan tilaukseen IdaT:tä, ej sikke lej:tä ja Legoa. Kuinka monta t-paitaa muuten pieni pojannassikka voikaan yhtenä aurinkoisena päivänä sotkea...


Ps. Eeviskäisen blogissa on alekoodi Kettuun, mikäli tilailee tiettyjä normaalihintaisia vaatteita. Itse pidätäydyin tällä kertaa aletavarassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti