Tervetuloa Petran buduaariin!

Buduaari tarkoittaa pientä huonetta tai salonkia, jossa nainen viimeistelee pukeutumistaan tai ottaa vastaan lähimpiä ystäviään. Tässä blogibuduaarissa keskitytään lastenvaatteisiin ja lapsiperhe-elämään. Ja jutustellaan toivottavasti myös uusien ystävien kanssa.tiistai 24. toukokuuta 2011

Suloinen sohva

Meidän lastenhuoneessa vallitsee lähes poikkeuksestta jonkinasteinen kaaos. Kun kaksi leikki-ikäistä, jotka ovat vielä eri sukupuolta, elelevät yhteisessä huoneessa, on hankalaa saada sisutuksestakaan niin kovin yhtenäistä ja kaunista. Mutta ainahan äiti saa haaveilla.

Tämän Oliver Furnituren sohvan tahtoisin lasten huoneeseen. NIIN suloinen. Ihanan ulkonäön lisäksi istuinosa kätkee sisälleen säilytystilaa. Sohvan mitat ovat 84x41x58cm. Hinta on kyllä melkoinen, mutta unelmoidessa sekään ei haittaa:-)


4 kommenttia:

 1. Niin on meidänkin lastenhuoneessa aina kaaos.. Ihana pikkusohva :)

  VastaaPoista
 2. Suloinen sohva.
  Meillä valitettavasti kaaos ei rajoitu lastenhuoneeseen. Vähintään on aina legoja joka paikassa. Ja tiskiä :(

  VastaaPoista
 3. Kelpais tuo sohva meillekin! =)
  Meillä kanssa tuppaa se lastenhuoneen kaaos levittäytymään myös olkkariin... No, täytyy muistaa että kohta tuo taapero on teini ja sit sitä saa houkutella ulos omasta huoneesta kun istuu siellä vaan tietokoneella kaikki illat... ;D

  VastaaPoista
 4. Juu, kyllä se sotku meilläkin leviää ympäri huushollia. Barbeja, prinsessafigyyreja, leikkiastioita ja legoja pyörii pitkin lattioita. Huoh.

  Petra (blogger temppuilee, en pysty kirjautuneena kommentoimaan edes omaan blogiini)

  VastaaPoista