Tervetuloa Petran buduaariin!

Buduaari tarkoittaa pientä huonetta tai salonkia, jossa nainen viimeistelee pukeutumistaan tai ottaa vastaan lähimpiä ystäviään. Tässä blogibuduaarissa keskitytään lastenvaatteisiin ja lapsiperhe-elämään. Ja jutustellaan toivottavasti myös uusien ystävien kanssa.perjantai 6. toukokuuta 2011

Ruuhkavuosien rutistuksessa

Kuukausi on vierähtänyt ihan huomaamatta, enkä ole saanut sinä aikana blogattua. On ollut työmatkaa, lasten sairastelua, pääsisäistä, vappua, sukuloimismatkaa. Ruuhkavuosi-käsite on siis konkretisoitunut ihan toden teolla. tässä kevään aikana. 

Blogeja on kyllä lueskellut ja välillä kommentoinutkin mutta siihen on sitten jäänyt. Mutta: nyt kevätaurinko tuo ihanasti virtaa ja töissäkin vähän pitäisi kiireiden helpottaa!

Huomenna painalemme koko perheen voimin paikallisille messuille. Tai sitten karkaan yksinäni Helsinkiin Piiloon tutustumaan, ja jätän perheen messuilemaan ilman äitiä. Monesta blogista olen saanut Piilosta lukea, ja pakkohan se on tsekata:-)


(kuva lainattu Piilon Facebook-sivulta)

2 kommenttia:

  1. Niin tuttua. Kyllä pikkulapsivuodet yhdistettynä "uraäitiyteen" on kovaa säätämistä. Mutta silti yleensä myös aika antoisaa.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa NIIN tutulta..
    Sitä jaksaa välillä vaan noiden lasten ansioista. Silti tästä kai pitäisi osata nauttia, kokeneemmat kertovat, että pitäisi olla sitä elämän parasta aikaa, vaikka juuri nyt ei aina iha siltä tunnukaaan!
    Mukavaa Äitienpäiväviikonloppua!

    VastaaPoista