Tervetuloa Petran buduaariin!

Buduaari tarkoittaa pientä huonetta tai salonkia, jossa nainen viimeistelee pukeutumistaan tai ottaa vastaan lähimpiä ystäviään. Tässä blogibuduaarissa keskitytään lastenvaatteisiin ja lapsiperhe-elämään. Ja jutustellaan toivottavasti myös uusien ystävien kanssa.keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Lasten muotia lapsille, ei aikuisten muotia minikoossa

Huomasin tänään M&M:ssa ihastuttavan uutiset: Dpam tulee Suomeen! Myymälä avataan Kamppiin jo tämän viikon lauantaina! Avajaisiin en pääse koska olen viikonlopun reissussa, mutta ensi viikolla teen taatusti pienen pyörähdyksen ranskalaisen lastenvaatemuodin maailmaan.
Tuossa jutussa liikkeen johtaja kuvailee hienosto Dpamin filosofiaa: ”Teemme lasten muotia lapsille, emme aikuisten muotia minikoossa”. Just niinhän sen pitää ollakin.
Lapsillani on joitakin Dpamin vaatteita. Kauniita, toimivia, mitoitus just passeli meidän pikkuväelle. Ranskalaista tyylikkyyttä pilke silmäkulmassa. Tässä muutama herkkupala Dpamin kesämallistosta.
Ps. Ihmettelin muuten aikoinani, että tarkoittaako tuo Dpam Diapamia:-) Ajattelin että onpas kumma nimi lastenvaatemallistolle. Ilmeisesti kuitenkin lyhenne nimestä Du Pareil au même:-)

4 kommenttia:

 1. Ihana uutinen, viime viikolla kuulin myös jostain blogista asian. Minulla alkaa olla pakko-käydä -lista olla aika pitkä, kun seuraavaksi tullaan taas sinne Hesaan:) Meillä ollaan myös noista tykätty ja olen matkoilta niitä raahannut ja jonkun kerran tilannutkin. Toivottavasti hintataso pysyy kohtuullisena täällä Suomessakin:)
  Hih, mekin ollaan vallan puhuttu diapamin vaatteista:)

  VastaaPoista
 2. Blogissani on sinulle jotain ; )

  VastaaPoista
 3. Hei Petra! Otatko minuun yhteyttä niin muutkin pääsevät valitsemaan arvontavoittonsa : )

  VastaaPoista
 4. Minä kävin Brysselisissä Dpamissa ja olin kyllä pettynyt. Valikoma oli suppea ja vaatteet basiciä. Jotenkin odotin blogien hehkutuksesta enemmän.
  Mutta menenpä tutustumaan vielä Kamppiinkin kun ehdin ajan kanssa ja teen sitten vasta lopullisia johtopäätöksiä=)
  Kiva kun kerroit käyttökokemuksia.

  VastaaPoista