Tervetuloa Petran buduaariin!

Buduaari tarkoittaa pientä huonetta tai salonkia, jossa nainen viimeistelee pukeutumistaan tai ottaa vastaan lähimpiä ystäviään. Tässä blogibuduaarissa keskitytään lastenvaatteisiin ja lapsiperhe-elämään. Ja jutustellaan toivottavasti myös uusien ystävien kanssa.sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Sedät jaksaa heilua

Tänään oltiin iltapäivällä katsomassa Fröbelin palikoita. Klaara oli aivan innoissaan, joskin loppupuolella keikkaa tuli huoli, ettei lempparibiisiä soitetakkaan. Kun sitten encorena pärähti "Leijonaa mä metsästän" soimaan niin tytön keikka oli täydellinen.

Eemeli puolestaan oli hämmentynyt. Yleensä niin reipas poika kökötti isän sylisä ja ihmetteli hurjaa lapsimäärää ja kovaa meteliä. Tunnin setti venytti pojan kärsivällisyyttä ja välillä pitikin käydä isin kanssa jaloittelemassa ympäri urheiluhallia, jossa keikka järjestettiin.

Kummasti vaan Fröbelin sedät jaksavat heilua, vaikka jo tiukasti keski-ikäisiä ukkoja ovatkin. Bändillä on nyt meneillään leikkilaulukiertue, jonka keikkapaikat löytyvät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti