Tervetuloa Petran buduaariin!

Buduaari tarkoittaa pientä huonetta tai salonkia, jossa nainen viimeistelee pukeutumistaan tai ottaa vastaan lähimpiä ystäviään. Tässä blogibuduaarissa keskitytään lastenvaatteisiin ja lapsiperhe-elämään. Ja jutustellaan toivottavasti myös uusien ystävien kanssa.lauantai 19. maaliskuuta 2011

Minymon välikausi tuotti pettymyksen

Ihastuin Minymon välikausisettiin, jonka raikas, hieman koralliintaittava sävy oli mielestäni tosi kaunis. Posti kiikutti viikolla buduaariin paketin, jossa tuo ihanuus oli. Mutta voihan pettymys! Ennestään meillä ei merkn vaatteita ole ollut, ja tuo välikausiasuna mainostettu puku oli mielestäni laadultaan ihan sadevaatakamaa. Sellaista materiaalia, että varmasti olisi hiostanut ihan kamalasti. Setti lähti sitten palautukseen ja nyt on mietinnässä, mitä tilalle.


Olisi kiva kuulla kokemuksia Minymon ulkovaatteista, kunhan tänne buduaariini lukijoita löytyy:-). Ovatko ne hiostavia, vai teinkö virhearvioinnin?

7 kommenttia:

 1. meillä on ollut ko. merkiltä välikausihousut jokunen vuosi sitten ja materiaaliltaan ne olivat sellaista T2H:n plain rain tyyppistä eli sellaista "tuulipukumaista" kangasta, jotka kai sadeasuksi luokitellaan monella merkillä. eli omanlaisensa käyttötarkoituksensa mielestäni niilläkin, muttei ehkä ainoaksi sovi, jos kaipaa vähän kulutuksen kestävämpää ja perinteisempää settiä.

  VastaaPoista
 2. Minun makuuni Minymo on muuttunut kirjavaksi viime vuosina. Meillä on ollut välikausitakkeja (ruudullisesta kirjoitin blogissani viime syksynä) ja talvihaalareita yksivärisenä ja olen ollut silloin ainakin tyytyväinen laatuun ja kankaisiin. Nykyään tosiaan en oikein löydä oma silmääni miellyttävää joten en osaa sanoa materiaalista mitään...

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista! Näinpä juuri, ettei ainoaksi puvuksi ainakaan sovi.

  Meillä on loskakelejä varten H&M:n fleecevuorellinen "kumipuku" tytölle , se tarttui mukaan vuodevahteen aleista. Pojalle täytyy vielä jotain muuta keksiä.

  VastaaPoista
 4. @Heli: Mä tosiaan ihastuin tuohon korallinsävyyn. Mulla on lievä pinkkiähky koska Klaara ei muuta käyttäisikään jos saisi itse valita aina:-) Korallin neiti olisi hyväksynyt mutta tuo sadetakkimaisuus sai mut sitten palauttamaan koko setin.

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa bloggaamaan! Liityin heti lukijaksi :)

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa bloggaamaan minunkin puolesta! =)Liityin myös lukijaksi!

  Meillä on ollut Minymolta vain yksi talvihaalari viime talvena, siitä kyllä tykkäsin mutta kuten tuolla yllä Heli kirjoittaa niin ei ole oikein mieleisiä juttuja heiltä enää löytynyt.

  VastaaPoista
 7. Vauhtivekaroiden äiti&MrsAgatha: kiitos! Kiva kun liityitte lukijoiksi!

  VastaaPoista