Tervetuloa Petran buduaariin!

Buduaari tarkoittaa pientä huonetta tai salonkia, jossa nainen viimeistelee pukeutumistaan tai ottaa vastaan lähimpiä ystäviään. Tässä blogibuduaarissa keskitytään lastenvaatteisiin ja lapsiperhe-elämään. Ja jutustellaan toivottavasti myös uusien ystävien kanssa.lauantai 26. maaliskuuta 2011

Huonoa elämää

Töissä oli ihan tappoviikko. Tiesin että tuleman pitää kiiretä mutta tulikin, yllättäin ja pyytämätä, ihan tuplakiiretä. Eilen illalla kotiin päästyä ei voinut muuta kuin todeta TGIF.

Raskas työ vaatii raskaat huvit, joten tänään on sitten vietetty huonoa elämää. Hyvän elämän peruspilareilla, terveelliselle ravinnolle ja riittävälle ulkoilulle ja liuikunalle, olen näyttänyt pitkää nenää.

Ruokapuolella on syöty liikaa ja epätervellisesti. Mäkkäriruokaa, karkkia ja ainakin litra aspartaamilla maustettua light-limpparia. Ulkoilua ja liikuntaa harrastettu nolla minuuttia. 

Olo on nihkeä ja paksu. Yöks.

Huomenna toivottavasti parempi päivä.

4 kommenttia:

 1. Ymmärrän hyvin. Itse menin viime viikolla kolmena iltana nukkumaan ennen klo 21 lasten kanssa. Tosin yhtenä iltana ei ollut tarkoitus ja heräsin 5:45 kaikki vaatteet ja meikit päällä :)

  Meillä Cocis Zeroa (+kahvia) kuluu ihan hirveitä määriä... Ja välillä on sellaisia viikkoja, että lapset saavat monena iltana kaupan eineksiä :(

  VastaaPoista
 2. Joo, toi einesten syönti on meillä kanssa tuttua arkipäivinä. Huono omatuntohan siitä tulee, mutta kun on kiire viikko niin jostain päästä se on "fuskattava".

  Termi elämän ruuhkavuodet on kyllä avautunut tässä viime aikoina ihan uudella tavalla.

  VastaaPoista
 3. Moikka! eksyi tànne kommenttisi kautta, painimme samassa ikàluokassa ja elàmàntilannekin vaikuttaa samanmoiselta, siispà oitis blogiisi vakkarilukijaksi -ja tervetuloa vastavierailulle omaani! Bloggaan Sisiliasta, lapset 2 v ja 3v.

  VastaaPoista
 4. Joskus on ihan PAKKO syödä ja juoda HUONOSTI...aina ei kertakaikkiaan jaksa tehdä "kunnon" ruokaa, eikä siitä kenenkään pidä tuntea huono omaatuntoa, tai miä en ainakaan aio ;) Ja ne ruuhkavuodet...niin samoissa vuosissa mennään, omat lapseni tosin vähän vanhempia, mutta omat juttunsa tulee sitten harrastusten yms. myötä... :)

  VastaaPoista