Tervetuloa Petran buduaariin!

Buduaari tarkoittaa pientä huonetta tai salonkia, jossa nainen viimeistelee pukeutumistaan tai ottaa vastaan lähimpiä ystäviään. Tässä blogibuduaarissa keskitytään lastenvaatteisiin ja lapsiperhe-elämään. Ja jutustellaan toivottavasti myös uusien ystävien kanssa.keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Pilkkujen ystävälle

Rakastan lastenvaatteissa pilkkuja. Yksi suosikkimerkkejä on tanskalainen Okker-Gokker. Kun esikoisemme oli vauva, sain Tanskassa asuneelta ystävältäni ensimaistiaiset Okker-Gokkerista. Ja jäin koukkuun...

Merkillä on mallistoissaan aina myös pilkkuja. Mitäs pidätte näistä?


Meille kelpaisi kaikki:-)

En tiedä, myykö kukaan Suomessa Okker-Gokkeria. Joskus aikaisemmin Keltaisella Ketulla oli jotain myynnissä, mutta eipä taida sielläkään enää olla. Itse olen ostanut näistä Köpiksen reissullani, mutta jos sinnepäin ei ole menossa, niin Okker-Gokkerin nettisivujen mukaan näitä toimitetaan kyllä Suomeenkin.

Ps. Merkin kokovalikoima on laaja; 6kk-10 vuotta.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania! Tahtoo tahtoo!

  Katsoin niitä toimitusehtoja ja kun en tanskaa oikein ymmärrä, niin tarkoittiko teksti sitä, että skandinavian tilaukset pitää soittaa??

  VastaaPoista
 2. Aivan mielettömiä! Minäkin tykkään pilkuista:) Harmi vaan, että meillä ei tuo ainoa Neiti enää (ainakaan tällä hetkellä) niistä pidä.

  VastaaPoista
 3. Meillä pilkut sopii neidille, kunhan vaatteessa vaan on jotain vaaleanpunaista:-) Mulla on jo välillä itselläni ollut todella paha pinkki- ja vaal.pun.ähky. Tänä kesänä on kyllä tapahtunut sellainen ihme, että tyttö on suostunut välillä muunkin värisiin vaatteisiin. Äidin silmä lepää:-)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania!

  Lueskelin toimitusehtoja ja kyllä minä ainakin olin ymmärtävänäni, että toimittavat skandinaviaan ihan normaalisti nettikaupan kautta.

  VastaaPoista