Tervetuloa Petran buduaariin!

Buduaari tarkoittaa pientä huonetta tai salonkia, jossa nainen viimeistelee pukeutumistaan tai ottaa vastaan lähimpiä ystäviään. Tässä blogibuduaarissa keskitytään lastenvaatteisiin ja lapsiperhe-elämään. Ja jutustellaan toivottavasti myös uusien ystävien kanssa.sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Reimatec jyrää

Tällaisia uutisia Reimatecilta. Ruotsalainen Vi Föräldrar –lehti on julkaissut suuren haalaritestin tulokset*. Voittajaksi selvisi Reimatecin Rakka-haalari. 

Voittajaa luonnehdittiin ä
ärimmäiseen kulutukseen suunnitelluksi huipputuotteeksi. Haalari sai
kiitosta seuraavista huippuominaisuuksia: 

 • Vedenpitävä, hengittävä ja hyvin likaa hylkivä materiaali 
 • Erittäin hyvin kulutusta kestävä 
 • Teipatut saumat 
 • Paljon heijastavia yksityiskohtia 
 • Turvallinen, irrotettava huppu 
 • Säädettävissä lahkeensuissa lumilukot ja listalla suojatut vetoketjut 
 • Vyötäröllä turvallinen säätönyöri 
 • Voidaan rumpukuivata 
 • Nepparit erillisen fleece- tai villahaalarin kiinnittämistä varten.

Eiköhän unohdeta Ticketit, Minymot, Mini a Turet, Ver de Terret ja muut ulkomaan hömpötykset ja palata takaisin suomalaisen Reimatecin käyttäjäksi!


Ps. En ole nähnyt kysyistä lehteä, joten suhtautukaan tekstiin sillä varauksella:-) Täytyy kyllä hankkia tuo ja tsekata, mitkä haalarit ovat testissä olleet mukana.

3 kommenttia:

 1. Sinänsä iloinen uutinen! :-)
  Mutta kyseessä ei ollut mikä tahansa Reimatec-haalari vaan Reimatec+-haalari Rakka, jossa on vielä alaosa erikoisvahvaa kangasta.
  Tämän talven Reima-mallistossa on kyllä pitkästä aikaa monta kivaa vaihtoehtoa. Mutta enpä ostanut haalaria, koska en luota perushaalareiden (ihan Reimatec) kestävyyteen edelleenkään. Ja toisekseen, en halunnut maksaa 150 euroa Reimatec haalarista, jolla ei kuitenkaan olisi minkäänlaista jälleenmyyntiarvoa jos sattuisikin kestämään hyvänä. Merkki ei vaan tällä hetkellä ole "huudossa". Mutta ehkä muutos alkaa vähitellen tapahtumaan kun vaatteet alkavat selvästi muuttua taas paremman näköisiksi ja ehkäpä myös kestävemmiksi...niinkuin ennen?

  Mutta juu, kiinnoistasi kyllä kuulla, mitä muita pukuja testissä on ollut mukana ja mitä niistä on sanottu. Koitin googlailla, mutta ei löytynyt vielä...

  VastaaPoista
 2. Meillä on edelleen paljon Reimatecciä. Yhtenä vuotena tuli kaksi tosi huonosti kestävää haalaria. Muuten ei ole ollut moittimista.

  Tosin täytyy todeta, että kaksiosaisissa välikausivaatteissa tulee välillä ostettua Tähti Jonathania selvästi edullisemman hinnan takia ja sitten Ticketiä talveksi, niin ei tarvitse mitään villapukuja tumpata :)

  VastaaPoista
 3. Itse kokeilin Ticket kukkahaalaria, mutta ehdottomasti reimatec on parempi. Ticket baby mallissa ihan liian pitkä selkäosa joten konttaavalle lapselle lahje jää heti lyhyeksi! Koossa 74cm hihasta ei mahtunut käsi läpi hanskan kanssa. Vetoketju niin nihkeä ettei meinaa lapsi saada itse vedettyä vetskaria ylös saakka... Reimatec haalarissa ei ole mitään näitä "vikoja" joten palaanpa takaisin Reimatec merkkiin!! Ja kun ostaa vähän käytetyn niin saa omansakin takaisin joskus ;)

  VastaaPoista